Абонамент

IB7_220x300В отговор на многобройните запитвания относно разпространението на списанието и възможностите за неговото получаване по пощата ви информираме, че BEST FRIENDS стартира абонаментна програма за списанието „ВИЕНА НАШИЯТ ГРАД“.

Читателите, които предпочитат удобния и практичен вариант да получат списанието бързо и комфортно в пощенските си кутии, могат да се абонират за него. Изпращането на един отделен брой  по пощата струва 2,00 евро. Годишният абонамент за двете издания е на цена 4,00 евро. Абонаментната програма гарантира на своите читатели, че те ще бъдат сред първите получили списанието и запознали се с неговото съдържание. Новата услуга не променя практиката,  списанието и в бъдеще да се разпространява БЕЗПЛАТНО на познатите 46 места във Виена и София. Трябва да се има обаче предвид, че тираж от 5 000 бройки се изчерпва много бързо в мрежата на свободно разпространение.

Екипът на списание „ВИЕНА НАШИЯТ ГРАД“ предоставя полезна и достоверна информация на български език по важни и актуални теми от живота в Австрия и Виена. Хубаво е човек да бъде сигурен, че дори и далеч от родината той не е сам! Да чувства подкрепа и съпричастност, когато има нужда от тях и да знае към кого да се обърне за помощ и съвет! Бъдете винаги добре информирани!

За да се абонирате бързо и лесно:
1.) Изпратете мейл на адрес: abo@bfccm.com 
В него напишете имената на абоната (на латиница), точен адрес (град, район, улица, номер, вход, пощенска кутия) и телефон за обратна връзка.

2.) Преведете сумата за абонамента
Ivan Kartchev
BAWAG PSK
BIC: OPSKATWW
IBAN: AT176000010410195530
Verwendungszweck: Abo 2015 (трябва да се попълни задължително!)

3.) Името на абоната трябва да съвпада с името в изпратения мейл и на превелия парите. В противен случай трябва задължително да се опомене в мейла от чия сметка ще бъдат преведени парите за вашия абонамент.

Приятно четене!