App – БГ Контакти

БЪЛГАРСКИЯТ УКАЗАТЕЛ В ЧУЖБИНА
БЪЛГАРСКИЯТ УКАЗАТЕЛ В ЧУЖБИНА

БГ КОНТАКТИ  – БЪЛГАРСКИЯТ УКАЗАТЕЛ В ЧУЖБИНА 

БГ КОНТАКТИ  е мобилно приложение за смартфони, което свързва бързо и лесно своите многобройни потребители с важни и полезни за тях хора и фирми във Виена и Австрия. Цялата необходима информация, практично събрана на едно място и нагледно подредена по браншове и категории. Иновативно, удобно и винаги под ръка!

БГ КОНТАКТИ е иновативен медиен продукт, специално разработен и създаден за постоянно живеещите във Виена и Австрия българи и за хора,  които често пътуват и пребивават в града по бизнес. Той съдържа всичко, което е нужно на човек за да бъде във връзка със своите сънародници във Виена, предлагайки му сигурност, спокойствие и увереност, че е добре подготвен и застрахован за всяка една ситуация. Това гарантира дългосрочно въздействие на публикуваните в него реклами. По тези причини, мобилното приложение се използва и от туристи и преминаващи транзитно през Австрия пътници.

БГ КОНТАКТИ селектира внимателно своите клиенти и рекламодатели, стараейки се да отговори на нуждите и интересите на многобройните си потребители. Единствено сериозни и доказали своя ангажимент и коректност фирми могат да получат рекламно място. Тези ограничения са наложени за да се осигури ненатрапчиво присъствие и лесна възприемчивост. Само по този начин може да бъде гарантиран интересът и вниманието на потребителите, за да бъде рекламата на клиента ефективна.

БГ КОНТАКТИ може да бъде свободно свален, инсталиран и безплатно използван. Това осигурява максимален брой потребители на приложението и неограничен брой контакти с информацията и рекламите на клиента.

БГ КОНТАКТИ  разполага с три характерни особености, които го правят уникален: ясно обособена целева група, интуитивна навигация и иновативна интернет технология. Модерният дизайн е дело на фирма EDGE Projekt Design GmbH и е изцяло съобразен с вкусовете на потребителите. Софтуерът е дело на BuCons Consulting GmbH и е иновация сред съвременните тенденции в мобилните приложения.