Инфлуенсър маркетинг – препоръчване в социалните мрежи

 

В днешни дни социалните мрежи (Facebook, Instagram, Linkedin) са средство за комуникация, без което съвременните компании трудно биха създали и съхранили място на пазара. Проучване на Digitribe Report, изготвeно от digitribe, подразделението за социален маркетинг на Publicis Marc Group, и агенция Pragmatica показва, че  над 50% от потребителите на социални медии в България са се замисляли за покупка на продукт или услуга, след като са я видели във Facebook. Това прави Мрежовия и Инфлуенсър маркетинг неотменим инструмент в маркетниг микса навсяка една компания. 

Чрез изградените от Best Friends канали клиентите имат възможност да рекламират и популяризират своите брандове, услуги и продукти пред хилдяи живеещи в чужбина българи. 

Best Friends партнира с десетки създатели на съдържание (блогъри и влогъри), социално активни и популярни личности. Те са нашите инфлуенсъри. 

Best Friends продуцира медийно съдържание, което изгражда положителни емоции към бранда и генерира трафик към страниците на клиентите. По този начин успешно популяризираме марките, продуктите и сулугите на нашите клиенти.